سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگونه از درس خواندن لذت ببرم ؟

چگونه از درس خواندن لذت ببرم ؟

 

0yaz_b8.png

اگر به مکالمات و مصاحبه های افراد موفق در هر زمینه ای دقت کنید ، متوجه می شوید که یک صفت برای همه آنها مشترک است و در واقع دلیل اصلی موفقیت آنها است. همه آنها می گویند که ما به آنچه انجام می دادیم علاقه مند بودیم و از انجام آن لذت می بردیم. البته وقتی کاری با اشتیاق انجام نمی دهید و از آن لذت می برید ، نمی توانید از توانایی های خود به طور کامل استفاده کنید و در نتیجه موفق نخواهید شد.

این علاقه و لذت در حین انجام کار باعث ماندگاری کار و افزایش استقامت و انگیزه شما می شود.

تو حرف آخر، دانش آموز میتونه به جای مطالعه کسل کننده کتاب درسی، ویدیوهای آموزشی که اساتید، مفاهیم رو به صورت انیمیشن تدریس کردن یاد بگیرن و از درس خواندن لذت ببرند.

 

اغلب مشاهده می شود که دانش آموز می گوید که دوست دارد درس بخواند و حتی برای خودش برنامه ریزی کرده است و ممکن است در کلاس های مختلف ثبت نام کند. اما وقتی می خواهد درس بخواند و پای درس و کتاب بنشیند ، کسل می شود و سلیقه و انگیزه زیادی برای مطالعه ندارد.

 دو دلیل برای این وجود دارد:

1- شما هنوز عادت به مطالعه و تحصیل با برنامه ندارید. 2- شما از مطالعه لذت نمی برید.

این دو شرط به طور طبیعی برای اکثر دانش آموزان اتفاق می افتد ، اما متأسفانه به دلیل آموزش کافی در این زمینه ، این مشکل در سال های بعد مورد توجه قرار می گیرد و بیشترین تأثیر را بر داوطلبان کنکور سراسری خواهد گذاشت.

همانطور که گفته شد ، برای موفقیت در هر مشاغل ، علاقه و لذت بردن از آن مهم و ضروری است. بنابراین باید سعی کنیم از مطالعه لذت ببریم و خواندن را برای ما لذت بخش و سرگرمی قرار دهیم. در این حالت انگیزه ما بیشتر می شود و ساعات مطالعه ما افزایش می یابد و این باعث می شود که ما به خواندن عادت کنیم و دیگر به عنوان یک کار آزار دهنده و دردناک به آن نگاه نکنیم.

با توجه به اهمیت موضوع ، راه حل هایی را ارائه می دهیم که باعث می شود شما از خواندن لذت ببرید و به راحتی به مطالعه بپردازید ، حتی برای ساعات طولانی.

1. مطالعه در فواصل کوتاه و مناسب: سعی کنید مدت طولانی و بدون وقفه و استراحت از مطالعه خودداری کنید. زیرا علاوه بر کاهش قابل توجهی در یادگیری و توانایی ذهنی بعد از 45 تا 70 دقیقه مطالعه مداوم ، باعث می شود که شما از مطالعه بی حوصله شوید و باعث بی حوصلگی و فرسودگی ذهنی شوید.

2. به ترتیب و قدم به قدم پیش بروید: شاید باور نکنید که همیشه رفتن از کل به کوچک و از بزرگ به کوچک روشی کارآمد برای یادگیری در سنین مختلف است. هنگام مطالعه ، ابتدا سعی کنید درک کلی از موضوع داشته باشید ، سپس به جزئیات بروید ، این شانس موفقیت شما را افزایش می دهد.

3. در صورت لزوم به استراحت کافی برسید: اگر زمان اجازه می دهد ، یک روز کامل را برای استراحت مجدد صرف کنید. با این کار ممکن است احساس پشیمانی کنید و دائماً با خود بگویید: من امروز باید درس بخوانم و وقت گرانبهای را که برای استراحت با استرس اختصاص داده ام ، صرف کنم. اما همانطور که در بالا ذکر شد ، فراموش نکنید که در حالت استرس ، مغز اطلاعات جدیدی را جذب نمی کند. یک روز را در اوقات فراغت بگذرانید و از عدم تحصیل احساس بدی نکنید.

در این مورد شما بعضی موقع ها غرق درس خواندن می شوید درسته مفید واقع میشه ولی بعد از مدتی خسته میشید ولی تو مجموعه حرف آخر، اساتید طبق برنامه ای که برای شما در نظر گرفتن همه این موارد رو پیش بینی کردن و میتونید منظم و بدون خستگی پیش برید.

 

4- یک محیط مناسب برای مطالعه فراهم کنید: همیشه محیط مناسبی را برای مطالعه اولویت اصلی ایجاد کنید. به عنوان مثال ، اگر شما نیاز به سکوت دارید ، تمام تلاش خود را برای ایجاد یک مکان ساکت انجام دهید تا در تحصیلات خود موفق شوید.

5- یک هدف داشته باشید و همیشه آن را در مقابل خود ببینید: یکی از اصلی ترین دلایلی که مردم برای رسیدن به اهداف خود به اندازه کافی تلاش نمی کنند این است که آنها معمولاً آن را دست نیافتنی و خیلی دور می دانند. در صورتی که با برنامه ریزی و مدیریت صحیح می توان به کلیه اهداف دست یافت.

6. برنامه ریزی صحیح خود را انجام دهید ، عادت را مطالعه کنید: به طور کلی اگر ساعات مشخصی از روز را برای مطالعه برنامه ریزی کنید ، خیلی زود به آن عادت خواهید کرد. بدون تخصیص ساعات مشخصی از روز ، ممکن است هیچ وقت فرصت مطالعه نداشته باشید. یک راه خوب برای این کار نوشتن زمان در دفتر خاطرات خود است ، دقیقاً مثل اینکه با پزشک قرار ملاقات گذاشته اید ، مثلاً در دفترچه خود بنویسید: 2 تا 4 بعد از ظهر - مطالعه کنید.

 

شما می تونید از رونمایی از جدیدترین متد آموزشی کنکور در موسسه حرف آخر آشنا بشید که واقعا تحولی تو آموزش ایجاد کرده اند آشنا بشید و سرنوشت کنکورتان رو عوض بکنید و موفق بشید.

 

چرا با این که زیاد درس میخوانم، در آزمون هایم پیشرفت نمیکنم؟

پیشرفت در آزمون

این می تواند برای هر دانش آموز اتفاق بیفتد. این بدان معناست که در طی یک دوره زمانی ، حتی اگر مدت زمان زیادی را با مطالعه و مطالعه با دقت و کیفیت خوب گذرانده اید ، و فکر می کنید که بسیار خوب انجام می دهید ، با دیدن نتیجه آزمون خود یا آزمایشی که برگزار کرده اید، از خودتان و مطالعاتتان کاملاً ناامید شده اید ، و نتیجه شما به قدری ضعیف است که شما را آزار می دهد ، و به خودتان می گویید که حتی اگر من تمام حواسم را برای مطالعه و حتی به تماشای تلویزیون واگذار کرده ام ، چرا رتبه من بهتر نیست؟ چرا ترازم من بالا نمی رود؟ مشکل از کجاست؟

 

 

 

 

برای پیشرفت در آزمون چه کار باید کرد ؟

صبر ،صبر و صبر:

طبیعی است که بعضی از کارها برای بازگشت بسیار کند است. درس خواندن نیز یکی از این کارهاست ، اما باید توجه داشته باشیم که اگر بتوانیم آنها را با صبر و پشتکار تکمیل کنیم ، به موفقیت بزرگی خواهیم رسید. البته منطقی است که دیر شود؛ یعنی دانش آموزی که مدت کوتاهی است که به صورت مفهومی درس می خواند و در سال های قبل هم آزمون سراسری مورد توجهش نبوده است، در دروس پایه دارای مشکلات اساسی دارد و این باعث می شود پیشرفت او کمی آهسته تر شود و مجبور شود سخت تر کار کند و ممکن است برای رسیدن به سطوح بهتر و رتبه بندی بهتر زمان بیشتری ببرد بنابراین ابتدا باید مطمئن شوید که این یک تأخیر منطقی است یا اینکه کاستی های ما در برنامه ریزی یا روشی که ما مطالعه می کنیم باعث این امر شده است. پس از اطمینان از برنامه ریزی و مطالعه صحیح ، صبور باشید. و حتی یک لحظه تسلیم نشوید و مطمئن باشید که با اتکا به خدا و تلاش می توانید به هدف خود برسید و باید نسبت به آینده خوش بین باشید.

به جای فکر کردن به نتیجه کلی آزمون ،به نتیجه تک تک درسها و تراز آنها توجه کنید:

اول از همه ، این امر باعث می شود پیشرفت امتحان خود در هر درس را با دقت بیشتری بسنجید و نقاط قوت و ضعف خود را بیشتر بدانید. علاوه بر این ، باعث می شود پیشرفت کوچک خود را ببینید و نسبت به آینده به خصوص بعد از تعطیلات فروردین خوش بین باشید. راه این است که آرام و پیوسته پیش بروید. تحصیل در آزمون سراسری یکی از اهداف بلند مدت است و موفقیت در آن نیازمند صبر ، تلاش ، پشتکار و روحیه خستگی ناپذیر است.

در واقع ، شما باید به این روش آرام و به طور پیوسته حرکت کنید ، و مداوم بودن بسیار مهم است. مطالعات شما نباید نوسان داشته باشد و شما نباید برای مدت کوتاهی با تمام توان مطالعه کنید. سپس ، چیزی شما را ناامید یا دلسرد می کند و ساعات مطالعه شما را برای مدتی کاهش می دهد ، و پس از مدتی دوباره برای یک هفته خوب مطالعه کنید و دوباره سقوط کنید.

اگر می خواهید در کنکور سراسری نتیجه خوبی کسب کنید ، باید حتما صبور باشید حتی اگر اوضاع آنطور نبود که مدتی در نظر داشتید و علی رغم تحصیل زیاد ، نتیجه ای نگرفتید ، زیرا این دوره با صبر و حوصله شما تمام می شود و پشتکار آن را نگیرید ، مطمئناً مزد زحمت خود را خواهید دید.

 

 

برای پیشرفت در آزمون با دقت ،ایرادات خود را بررسی کنید

بعد از امتحان باید هر سؤالی را که جواب ندادید یا اشتباه کردید بررسی کنید. اگرچه کار سخت است و صبر و شکیبایی دارد ، اما برای پیشرفت خود باید این سختی ها را تحمل کنید. هنگام بررسی تست ها ، شما با 4 نوع مشکل و آسیب دیدگی روبرو هستید: 1- کمبود اطلاعات 2- فراموشی 3- عدم توجه 4- کمبود وقت. اگر می دانید مشکل کجاست ، می توانید راحت تر آن را برطرف کنید.